Nieuws

YTEC Medical gaat strategische samenwerking aan met CarePoint

Ede/Groningen, 10 september 2013, – Carepoint Nederland BV gaat softwaretoepassingen van Ytec Medical B.V. in haar softwareoplossing voor de planning, uitvoering, evaluatie en documentatie van zorgprocessen (Apenio) opnemen. Carepoint en Ytec medical hebben hiervoor op 10 september 2013 een partnerschap gesloten. Apenio is ontwikkeld door atacama | Software GmbH in samenwerking met het instituut voor Public Health and Pflegeforschung (IPP) van de Universiteit Bremen. Door de digitalisering van zorgprocessen en de toenemende aandacht voor ondervoeding in ziekenhuizen en verzorgingshuizen is het gebruik van voedingsapplicaties noodzakelijk. De applicatie van Ytec medical ondersteunt zorgprofessionals in het optimaal voeden van patienten met sonde en/of parenterale voeding. Ytec medical gaat partnerships aan met de beste resellers, ICT- en solution providers om het succes van klanten in de zorg te borgen.