Nieuws

Je organisatie verbeteren met slimme digitale systemen

Veel processen worden tegenwoordig geautomatiseerd en maken het leven op veel gebieden een stuk eenvoudiger. Ook binnen je eigen organisatie of bedrijf kunnen slimme digitale systemen alledaagse taken makkelijker laten verlopen. Het VUmc begrijpt hoe belangrijk het is dat interne communicatie goed verloopt. Medewerkers moeten op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen het ziekenhuis, zoals aangepaste richtlijnen, geplande vergaderingen of openstaande diensten. Juist op dit gebied kunnen digitale hulpmiddelen krachtig ingezet worden.
YTEC Medical heeft in overleg met het VUmc een plan ontwikkeld om de interne communicatie te verbeteren.

Narrowcasting

We hebben een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld vanwaaruit verschillende kanalen kunnen worden aangestuurd om nieuwsberichten, overzichten van diensten en de agenda te delen.
Via narrowcasting worden toegevoegde items gedeeld over een dozijn beeldschermen die over de verschillende afdelingen van het ziekenhuis geplaatst zijn.

screenshot_nc_berichten.png

Voeg een bericht toe via het dashboard

screenshot_nc_bericht_toevoegen.png

screenshot_nc_direct_preview.png

Meteen in de dashboard zien hoe je bericht eruit komt te zien

Mobiele App

Dankzij de mobiele applicatie hebben medewerkers altijd toegang tot het laatste nieuws en belangrijke meldingen over diensten. Zo kunnen ze meteen reageren op spoedberichten en openstaande diensten claimen via hun eigen telefoon.

oknews_screenshot.jpg

Uitbouwmogelijkheden

In de toekomst kunnen meerdere kanalen worden toegevoegd. Alles wordt bestuurd vanuit 1 systeem wat makkelijk te beheren is voor unitleiders en het secretariaat. Aan de hand van gebruikersfeedback wordt het systeem verbeterd en kan nieuwe functionaliteit worden toegevoegd.

YTEC Medical helpt bij digitalisering van jouw organisatie

Zijn er processen binnen jouw organisatie die geautomatiseerd zouden kunnen worden om bijvoorbeeld de communicatie beter te laten verlopen? YTEC Medical kan je helpen gebieden te ontdekken die gebaat zijn bij digitalisering en begeleiden bij het opzetten van een lange termijn plan.